SON DAKİKA



Haber > Spor > "İşimiz daha bitmedi"

"İşimiz daha bitmedi"

07 Ağustos 2013 Çarşamba - 09:24




Akçay, yarın akşam Belarus ekibi Dinamo Minsk ile UEFA Avrupa Ligi 3.ön elemede yapılacak olan karşılaşma öncesi kampa aldığı oyuncularına son uyarıla





Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, yarın akşam Belarus ekibi Dinamo Minsk ile UEFA Avrupa Ligi 3.ön elemede yapılacak olan karşılaşma öncesi kampa aldığı oyuncularına son uyarılarına yapıyor. En küçük bir hatanın pahalıya patlayacağını sürekli oyuncularına hatırlatan başarılı teknik adam “Taraftarlarımız önünde oynayacağımız sezonun ikinci maçında da alnımızın akıyla ayrılmalıyız” diyor. Hiçbir maçın oynanmadan kazanılmayacağı bilincinde hareket ederek Minsk karşısına çıkacaklarını söyleyen Akçay, “Sahada birbirimizle yardımlaşın. Bu maç önümüzde kritik bir viraj olarak duruyor. Sahada her zamanki gibi 90 dakika savaşan bir ekip istiyorum” dedi. Başarılı teknik adam, Avrupa arenasında oynadıkları üç maçı kazandıklarını belirterek, “Bu seriyi bozmayalım. Taraftarlarımıza bayram yaşatalım” ifadesini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap