SON DAKİKA



Haber > Spor > İsteyince oynuyor

İsteyince oynuyor

27 Mayıs 2014 Salı - 11:40




Trabzonspor’un Polonyalı futbolcusu Adrian, Mandıralı’nın motivasyonuyla gerçek kimliğine kavuştu. Tecrübeli oyuncu isteyince neler yapabileceğini lig





Trabzonspor’a geldiği günden bu yana yeteneklerini bir türlü sergileyemeyen Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski, Hami Mandıralı’nın motivasyonu ile kendine geldi. Mandıralı’nın "Bak adam kovalıyorsun, ince paslar atıyorsun, defansa yardım ediyorsun. Bunları yapabiliyorsun" sözleriyle şapkasını önüne koyan Adrian, geçen sezonun son haftalarında takımın dinamosu olmuştu. Mandıralı’nın sözlerinden etkilenen ve yeteneklerini sahaya yansıtan Adrian, isteyince neler yapabileceğini gösterdi. Geçen sezon Süper Lig’de, Türkiye Kupası’nda ve UEFA Avrupa Ligi’nde toplam 39 maçta forma giyen Polonyalı futbolcu, 7 gol attı ve 14 asist yaptı. Adrian, özellikle son haftalarda verdiği izlenimlerle gelecek sezon Trabzonspor’un önemli oyuncularından olacağını gösterdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap