SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi şeyler olacak

İyi şeyler olacak

31 Ağustos 2016 Çarşamba - 09:37




Başarılı eldiven, “İlk iki haftada 6 puan hedefini tutturamadık ama güzel günlere doğru yol alacağımızın sinyalini verdik” diye konuştu





Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak takım olarak güzel yarınlara doğru yelken açacaklarını ifade etti. İlk iki maçta hedefledikleri 6 puan hedefini tutturamadıklarını ancak gelecek adına iyi şeyler ortaya koyacaklarının sinyalini güçlü bir şekilde verdiklerini belirten başarılı kaleci, “Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizin üzerine koyup yolumuzda ilerlediğimiz sürece güzel şeylerle camiamızın karşısına çıkacağımıza inanıyorum” dedi. 

Gaziantepspor karşısında alınan mağlubiyeti kaza olarak nitelendiren Onur Kıvrak, “Bu maçta alınan yenilgi hatalarımızı net bir şekilde görmemizi sağladı. Bu maçtan çıkaracağız dersler olduğunu düşünüyorum. Önemli olan hatalarımızın farkına varıp bir daha tekrarlamamak” dedi. Başarılı kaleci takım içerisinde oluşan aile ortamının başarıya giden yolda en önemli unsur olduğunu da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap