SON DAKİKA



Haber > Spor > Jaja haber göndermiş!

Jaja haber göndermiş!

17 Ağustos 2015 Pazartesi - 11:49








Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda büyük umutlarla transfer ettiği, yetenekleriyle herkesi kendine hayran bırakmasına rağmen özel hayatıyla ve disiplinsizlikleriyle herkese saç baş yolduran Brezilyalı orta saha oyuncusu Jaja Celho, dönüş yapmak için adeta can atıyor. Spor Yorum'un haberine göre, Bordo-Mavili takımdan ayrıldıktan sonra Al-Ahli’ye transfer olan, buradan Brezilya’nın İnternacional ekibine geçiş yapan ve eski takımı Dnipro’ya giden Brezilyalı futbolcu Jaja, burada da iki sezon oynadı. Son olarak gittiği Çin’de de mutlu olmadığından geri dönmek için haber gönderdiği öğrenildi. 

‘TRABZONSPOR’A GELMEK İSTİYORUM’

Brezilyalı futbolcunun menajerine, “Ben Trabzonspor’da oynamak istiyorum. Bu nedenle ilgililerle bağlantıya geç ve eski takımıma dönüşümü sağlamaya çalış” dediği belirtildi. Jaja’nın menajerinin de Trabzon’a gelip, özellikle Sportif Direktör Süleyman Hurma’ya aracılarla ulaştığı ve, “Jaja’nın bonservisi elinde, isterseniz, çok düşük maliyetli olarak gelebilir” dediği vurgulandı. Bordo-Mavililerin yetenek olarak Jaja gibi bir isme ihtiyaç duyduklarını söyledikleri ama disiplinsizlikleri nedeniyle transferinin mümkün olmayacağını menajerine ilettikleri dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap