SON DAKİKA



Haber > Spor > Jeremy pied tamam gibi

Jeremy pied tamam gibi

25 Haziran 2016 Cumartesi - 16:45




Fransa’da kamp kuran Nevzat Aydın ve Ersun Yanal’ın bonservisi elinde olan Fransız sağbeki ikna ettikleri ve bu transferin her an açıklanabileceği kay





Yeni sezonun ilk KAP bildirimini Arjantinli Luis İbanez ile görüşmelere başlandığını açıklayarak yapan Trabzonspor’da yönetim diğer transferler için de yoğun çaba harcıyor. Fransa’da bulunan Bordo-Mavililer’in Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve teknik direktörü Ersun Yanal’ın burada bazı isimlerle temaslarını sürdürdükleri ve bunların başında Fransız sağbek Jeremy Pied olduğu belirlendi. 27 yaşındaki oyuncunun peşinde Trabzonspor’un yanı sıra Bordeaux ve St.Etienne gibi kulüplerin olmasına rağmen hummalı bir çalışma yapan transfer komitesinin oyuncuyu ikna ettiği kaydedildi. Oyuncunun Trabzonspor’a gelmeyi kabul ettiği ve arada rakamlarda küçük pürüzler kaldığı belirtildi. Bir aksilik olmazsa Pied’in transferinin önümüzdeki hafta başına kadar KAP’a bildirilmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap