SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaderler netleşiyor!

Kaderler netleşiyor!

26 Nisan 2016 Salı - 13:35




Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan 12 oyuncunun gelecekleri bu hafta yapılacak toplantıda belli olacak. Bu oyunculardan biri de





Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de bir yandan da kadro planlaması yapılıyor. Sarı-Lacivertli ekipte 12 oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kanaryada Porto'dan kiralanan Abdoulaye Ba ve Fabiano ile Liverpool'dan Lazar Markovic ile yolların ayrılmasına ve bu oyuncular için herhangi bir transfer harekatı yapılmamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sözleşmesi biten isimlerden Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin’le yönetim, bu hafta içinde birebir topl avutoğlu yaptığı açıklamada "Hafta sonu bazı futbol maçlarında yaşanan olaylar hepimizi çok üzdü. Bize, milletimize yakışmayan bu hareketler sporun ruhuna yakışmıyor. Ortaya çıkan görüntüler sporumuza, futbolumuza zarar vermiştir. Bir daha bu görüntülerin yaşanmamasını temenni ediyorum. Alınacak her türlü önlemler gözden geçirelecektir. Sporla uzaktan yakından alakası olmayan fanatiklerin müsabakaları kirletmesine müsaade etmeyeceğiz. Gerek medyada gerek sosyal medyada bazı odaklar bu olayı fırsat bilerek ayrıştırıcı nefret dilini devreye soktular. Ben spor taraftarının sağduyulu hareket edeceğine inanıyorum. Bu vesile ile tekrar Süper Lig'e çıkan Adanasporumuzu tebrik ediyorum" dedi.antılara başlayacak. Galatasaray maçından önce kadro dışı kalan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Caner Erkin'in geleceği de bu görüşmelerde belli olacak.

Sözleşmeleri biten diğer isimler Bruno Alves, Michal Kadlec, Uygar Mert Zeybek, Hakan Çinemre, Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile de görüşmelere de bu hafta içinde başlanacak. Bu isimlerden Mehmet Topuz ve Raul Meireles'e veda edilmesi beklenirken, diğer oyuncuların geleceği görüşmelerde şekillenecek. Sezon başında kadro dışı kalan Serdar Kesimal ile ise yollar ayrılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap