SON DAKİKA



Haber > Spor > KAP ve NASA!

KAP ve NASA!

15 Ocak 2015 Perşembe - 11:02








Trabzonspor, resmi internet sitesinden, Erkan Zengin transferini KAP'a bildirdiğini açıklıyor. Bundan dolayı başta yönetim kurulu olmak üzere camia artık 'Erkan Zengin Trabzonspor'da' diyor. KAP'tan dolayı algı böyle yayılıyor. KAP'a bildirildiğinin haberini alan Erkan Zengin'den bu kez farklı bir açıklama geliyor: "Beni KAP'a değil NASA'ya bildirseniz de gelmem." Buna rağmen Trabzonspor Erkan Zengin transferinde ısrarcı oluyor. Durum tam bir arapsaçı... Kafaları karıştıran Erkan Zengin transferinin perde arkasında acaba ne var? Neden ısrar edilir bu oyuncunun alınmasında? Adama baksanıza camiayla adeta dalga geçiyor, NASA'ymış da, kasaymış da... Sevsinler senin NASA'nı da, kasanı da, futbolunu da. Eğer Trabzonspor'un başarısı, geleceği, saha sonuçları sana kalmışsa vah ki ne vah! Yönetimi uyarıyoruz. Kulüp bünyesinde bu kadar çalışan var, onlara taraftarlar nezdinde anket yaptırsınlar. Alacakları cevabı biz söyleyelim, babalar gibi "İS-TE-Mİ-YO-RUZ" olur.

SADECE WARİS

Bizdeki yabancı oyunculara Arap takımlarının talip olduğu söylenip yazılıyor. Bu işlerin tam göbeğinde olan birisiyle tesadüfen tanışma fırsatı yakaladık. Yanımızda transfer dedikodularıyla anılan ülkelere uzandı. Trabzonspor'un yabancı oyuncularına başta Cardozo olmak üzere böyle bir teklif yapılmadığını teyit ettirdi. Kim çıkarır aslı astarı olmayan transfer dedikodularını? Sadece Waris için hamle yapılmış Trabzonspor'a. Waris için Trabzonspor'a bonservis bedeli olarak toplam 5 milyon euro teklif etmişler. Eğer yönetim kurulu bunu kabul etmiş olsaydı, Waris'in transferini 5 milyon euroya bitirmiş olacaklardı. Yönetim kurulu karşı tarafa büyük paralarla kapı açınca, bu transfer de askıya alınmış.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap