SON DAKİKA



Haber > Spor > Kasımpaşa ile 8. randevu

Kasımpaşa ile 8. randevu

03 Mart 2013 Pazar - 12:22




Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, İstanbul ekibiyle 8. randevusuna çıkacak.





İki takım arasında bugüne kadar yapılan 7 maçta, Karadeniz temsilcisinin 5, Kasımpaşa’nın ise 1 galibiyeti bulunuyor.1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısındaki maçı Olcan Adın'ın tek golüyle kazanan Trabzonspor bugüne kadar oynanan maçlarda rakip fileleri 14 kez havalandırırken, Kasımpaşa ise bordo-mavili takıma karşı 4 kez. Gol sevinci yaşadı. Trabzonspor, 2010-2011 sezonun ilk yarısında İstanbul'da Kasımpaşa'ya karşı tarihi bir galibiyet aldı. Karadeniz ekibi deplasmanda oynanan maçta rakibini 7-0 mağlup ederek tarihinin en farklı skorlu galibiyetlerinden birini yaşadı. Öte yandan, iki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda karşılaştı. Bordo-mavililer, normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçın sonunda rakibini deplasmanda seri penaltı atışları sonucunda 4-2 yenerek tur atlamıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap