SON DAKİKA



Haber > Spor > Katılmazdı ama...

Katılmazdı ama...

05 Nisan 2015 Pazar - 11:06








İsterdik ki bir ay öncesine kadar yapılan genel kuruldaki kalabalık dünkü Divan Kurulu toplantısında da olsun ama olmadı. Gerçi salona gelen genel kurul üyesi sayısı 200 kişi civarındaydı. Eee buna da bereket versin! Ne Divan Kurulu toplantılarına şahit olduk, 50 kişiye dahi ulaşmanın zor olduğu. Aslına bakarsanız, mevcut Divan Kurulu'nu bir önceki seçimli Divan Kurulu toplantısında destekleyenler dünkü toplantıya gelmiş olsalardı, yine oldukça kalabalık bir toplantı olurdu diye düşünüyorum.

Son dönemlerin en seviyeli, kırıp dökülmeden yapılan bir divan toplantısı oldu diyebilirim. Bundan dolayı başta Divan Kurulu olmak üzere, konuşmacıları ve toplantıya katılan tüm delegeleri kutluyorum. Gönül isterdi ki böyle bir toplantıda kulübün başkanı ve yönetimi de olsun. Aklıma şu soru geliyor: Mevcut Divan Kurulu acaba hangi kulübün Divan Kurulu? Öyle ya aynı kurumda bulunan Divan Kurulu toplantı çağrısı yapıyor, yönetim kurulu bu çağrıya icabet etmiyor. Bu durum dünkü Divan Kurulu toplantısına gölge düşürmüştür.

Trabzonspor bu nedenle bir ilki daha yaşamış oldu. Bir de unutmadan şu konuya vurgu yapmak istiyorum: Hadi başkan ve yönetim kurulu olarak toplantıya icabet etmediniz, Allah aşkına bir bayrak, bir flama ve personelin o toplantıya verilmeyişi de ne oluyor? Bu nasıl izah edilir? Onun için diyorum ki Divan Kurulu hangi kulübün kuruludur? Hatipler içerisinde güzel şeylere vurgu yapanlar oldu. Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın neden burada olmadığını sordular. Bir hatip de "Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın ve diğer başkanların birlikteliği acilen sağlanmalı, bu isimler bir araya gelmedikten sonra Trabzonspor'da bu sorunların aşılması zordur" dedi.

Doğru söze ne denir? Benim görüşüm, Trabzon'dan üst düzey bir ekip acilen oluşturulup, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'a gidilmelidir. Sorunun çözümü orada yatmaktadır. Herkes egolarını, hırslarını, kaprislerini bir tarafa bırakıp, çözüm için Onursal Başkan'ın şemsiyesi altında toplanmalıdırlar. Aksini söyleyen varsa dünkü Divan Kurulu toplantısında konuşulanları iyi okumalıdırlar. Altını çizmek istediğim bir konu daha var, o da başkan adaylarından Celil Hekimoğlu'nun konuşmasıydı. O kadar net ve açık konuştu ki, hele Trabzonspor'daki ekonomik sorunu o kadar yalın anlattı ki, müthişti. İnanıyorum ki Trabzonspor'un ekonomik manada yaşadığı krizi herkes anlamıştır. Celil başkanın kürsüye hakim oluşu, hitabeti süperdi. Başkan olarak hazır bir görüntü verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap