SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayseri alarmı!

Kayseri alarmı!

11 Şubat 2016 Perşembe - 10:22




Üst üste kaybettiği maçlarla camianın güvenini sarsan Bordo-Mavililer’de, Kayserispor maçı öncesi alarm verildi. Teknik heyet ve futbolcular bu maça m





Spor Toto Süper Lig’de bu hafta sahasında Kayserispor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Hedeflerinden birer birer kopmasının yanı sıra aldığı yenilgilerle taraftarlarının güvenini sarsan Bordo-Mavililer, bu maçla yeni sayfa açmak istiyor. Ligde önünde, ertelenen Beşiktaş maçı dahil 15 maçı daha bulunan Trabzonspor’da Teknik Direktör Mandıralı, “Hala Avrupa şansımız devam ediyor” diyerek umutlu konuşuyor. 15 maçta 45 puanın olduğunu vurgulayan Mandıralı, “Daha önümüzde çok maç var. Bir maç kazanırsak bu tabloyu değiştirebiliriz. Bizim her maçı kazanacak bir kadromuz var. Bunun için moral ve motivasyon çok önemli. Oyunculara bunu aşılamaya çalışıyoruz. Her şeyi düzeltmek için çabalıyoruz. İnşallah Kayserispor maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak. Amacımız ligi Avrupa’ya gidebilecek sıralamada bitirmektir. Sezon sonu istediğimiz yerde olacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap