SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanmaya doymam

Kazanmaya doymam

06 Eylül 2015 Pazar - 09:55




İki kez Avrupa Ligi kupası kaldıran Stephane M’bia, “Trabzonspor benim için yeni bir macera. Burada da büyük başarılar yaşamak istiyorum” dedi.





Trabzonspor’un sezon başı kadrosuna kattığı ve taraflı tarafsız herkes tarafından ‘tam isabet’ transfer olarak değerlendirilen Stephane M’bia, Bordo-Mavili formayla yeni başarılar tatmak istediğini açıkladı. Trabzonspor’a gelmeden önce son iki sezon formasını giydiği Sevilla ile üst üste UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşamasına rağmen Karadeniz ekibindeki ilk maçında Avrupa’dan elenme duygusu yaşayan M’bia, bu durumu ‘talihsizlik’ olarak değerlendirdi. M’bia, “Bunlar futbolda olağan sonuçlar ama gerçekten şok bir sonuçtu. Bu zamana kadarki kariyerim bunu unutmamız ve yeni yarışa konsantre olmamız gerektiğini öğretti bana. Geçmişe takılı kalırsak sıkıntı yaşarız” dedi. Trabzonspor’a gelmeden önce çok düşündüğünü ama hedeflerin kendisine iyi anlatıldığının altını çizen M’bia, “Başarıya aç bir camia var. Bu açlığı gidermek için buradayız. Benim için burası yepyeni bir macera olacak” dedi.

Hala açım

Marsilya ve Sevilla formalarıyla birçok kupa kaldırmasına rağmen hala başarıya aç bir oyuncu olduğunun altını çizen M’bia, “Bence sporcu için asla doymak, bıkmak gibi bir duygu olmamalı. Kupalara, kazanmaya doymam benim için söz konusu olamaz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap