SON DAKİKA



Haber > Spor > Kenan ve Sakai yarışı!

Kenan ve Sakai yarışı!

17 Haziran 2016 Cuma - 16:26




Trabzonspor scout ekibi tarafından Teknik Direktör Ersun Yanal’a önerilen Hannover 96’nın Türk sol kanat oyuncusu Kenan Karaman ile birlikte Japon sağ





Trabzonspor scout ekibi tarafından Teknik Direktör Ersun Yanal’a önerilen Hannover 96’nın Türk sol kanat oyuncusu Kenan Karaman ile birlikte Japon sağbek Hiraki Sakai’de, TrabzonAjans'ın haberine göre dev rakipler ortaya çıktı. Geride bıraktığımız sezonda Alman ekibinde çok başarılı bir süreç geçiren Kenan Karaman için Fenerbahçe’nin devreye girdiği ve bu futbolcuyla anlaşma aşamasına geldiği kaydedilirken, bu gelişme tedirginlik yarattı.

SAKAİ’DE RAKİP SEVİLLA

Sağbek olan ancak hem ön libero, hem de stoper oynama özellikleri bulunan Japon Sakai’yi ise İspanya’nın son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla’nın istediği ve görüşmeleri yoğunlaştırdığı vurgulandı. Kenan ve Sakai, scout ekibi tarafından Ersun Yanal’a önerilmiş, tecrübeli teknik adam da hem Ceyhun Gülselam, hem de başka kaynaklardan iki ismi araştırarak alınmaları yönünde rapor vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap