SON DAKİKA



Haber > Spor > Kim mat olacak?

Kim mat olacak?

05 Mayıs 2014 Pazartesi - 11:36




Yalıspor ile Beşikdüzüspor bugün Avni Aker’de karşı karşıya geliyor. Dostluk mesajları veren iki takımın antrenörleri, kazananın Trabzon futbolu olaca





1.Amatör Küme’deki serüvenini şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Yalıspor ile gelecek sezon da Bölgesel Lig’de Trabzon’u temsil etmek isteyen Beşikdüzüspor arasında bugün oynanacak dev karşılaşma öncesinde Karadeniz Gazetesi iki takımın antrenörlerini bir araya getirdi. Trabzonspor’un futbol mabedi Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşma öncesinde iki takımın teknik adamları çarpıcı açıklamalarda bulundu. 30 yıl aradan sonra Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak dev karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Yalıspor taraftarları deniz tarafındaki kale arkasında, Beşikdüzüspor taraftarları ise yol tarafında yer alacak. Zorlu karşılaşma öncesinde iki ekibin antrenörleri de dostluk mesajı verdi. Trabzon 1. Amatör Küme’deki ilk yılını şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Yalıspor’da antrenör Yalçın Coşkun, "İki Trabzon takımının derbi mücadelesinde kazanan taraf Trabzon olacaktır. Dostluk görüntüleri ve fair-play’in ön planda olduğu güzel bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum" dedi. Play-off’ta birinciliği talihsiz bir şekilde kaçırdıklarını ifade eden Yalçın, "Ancak bir şansımız daha var. Her ne kadar kardeş kulüp olsa da camianın bizden beklentileri çok büyük. Dostane bir mücadele olacak ancak kazanmak için elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz. Beşikdüzü karşısına önemli oyuncularımızdan mahrum çıkacak olsak da kazanan taraf olmak istiyoruz" dedi. Final maçının favorisi yok Yalıspor’u 1. Amatör Küme’deki ilk yılında elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek sözlerine başlayan Beşikdüzü antrenörü Gökhan Uzungüngör, "Yalı geçen sezon 3.Lig’den düşmüş ve Bölgesel Lig’de mücadele eden bir takım olarak kağıt üzerinde favori gibi gözükse de bu gibi final maçlarında favori yoktur" diye konuştu. Sinirlerine hakim olan kazanır Karşılaşmanın Avni Aker’de oynanacak olmasının kendilerine büyük heyecan kattığını dile getiren Uzungüngör, "Bu karşılaşmada sakin olan, galibiyeti daha çok isteyen, arzulayan ve sinirlerine hakim olan ekibin kazanacağını düşünüyorum. Futbolseverlere iyi bir oyun izlettirip kazanan taraf olmak, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi veren bir kadroyla yeniden 3.Lig’i kovalamak istiyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap