SON DAKİKA



Haber > Spor > Korkaklar tarih yazamaz!

Korkaklar tarih yazamaz!

19 Şubat 2014 Çarşamba - 09:26




Teknik Sorumlu Hami Mandıralı futbolcularını Juventus maçına işte bu sözlerle motive ediyor. Mandıralı, “Trabzonspor bu tür maçlarda her zaman zaferle





Trabzonspor’da teknik sorumlu Hami Mandıralı, futbolcularını zorlu Juventus maçına motive ediyor. Rakibin eksi ve artılarını iyi bildiklerini vurgulayan Mandıralı, karşılaşmanın her iki takım açısından kolay geçmeyeceğini ifade etti. "Trabzonspor bu tür maçlardan her zaman zaferlerle dönmüştür” diyen Mandıralı, “İnşallah bu zaferlerden birisi de bu maçta olur. Umarım iyi bir sonuçla döneriz. Galibiyet neden olmasın? Güzel bir skor ve sonuç her şeyden önemli" dedi. Mustafa Akçay’ın ayrılmasının ardından Trabzonspor yönetiminin kendisine şans tanıdığının hatırlatılması üzerine Hami Mandıralı, "Biz zaten görevimizin başındaydık. Onun dışında başka bir şey düşünmedik. İşimize bakıyoruz, işimizi yapıyoruz. Göreve layık olmaya çalışacağım. Bu konuda söylenebilecek başka bir şey yok" ifadesini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap