SON DAKİKA



Haber > Spor > Kral büyük düşünüyor

Kral büyük düşünüyor

21 Haziran 2014 Cumartesi - 11:54




Trabzonspor’un, Altınordu’dan transfer ettiği Gökhan Karadeniz, en büyük hedefinin A Milli Takım formasını giymek olduğunu söyledi.





Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Karadeniz, Bordo-Mavili forma ile adından söz ettireceğini söyledi. Geçen sezon Altınordu’da gol kralı olan ve Süper Lig’den birçok kulüpten transfer teklifleri alan Gökhan, Trabzonspor’u seçerek en doğru kararı verdiğini ifade etti. Gökhan hedefini ise Trabzonspor’un değişmez oyuncusu olup, A Milli Takım formasını bir gün mutlaka giymek olarak belirledi. Bordo-Mavili takımda uzun yıllardır gol sıkıntısı olduğunun hatırlatılması üzerine Gökhan, “Trabzonspor’un bu sıkıntısını gidereceğim. Atacağım gollerle Bordo-Mavili takıma katkıda bulunacağım. Bana güvenen insanları mahcup etmem. Trabzonspor’un gol kralı olarak anılmak istiyorum. Şimdiden coşkulu tribünler önünde oynamak için sabırsızlanıyorum” şeklinde ifadeler kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap