SON DAKİKA



Haber > Spor > Kurullardan idmana çıkarma

Kurullardan idmana çıkarma

19 Mart 2013 Salı - 18:11




Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Eski başkan Ahmet Celal Ataman ile Bordo-Mavili kurulların temsilcileri Trabzonspor'u ziyaret ederek, tekn





Kadın Komisyonu Başkanı Eşay Öngür ziyarette Bordo-Mavili oyuncu Giray’a çiçek verirken, Divan Başkanı Ali Özbak, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Takıma olan güven duygumuz devam etmektedir. Bugünkü konumumuz hiçbirimizi memnun etmemektedir. Üzüntü içerisindeyiz ama büyük kulübümüz bu tür sorunları bugüne kadar aşmıştır, aşmaya da devam edecektir. Çivi battığı yerden çıkar. Çiviyi çıkartacak olan sizlersiniz. Bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz. Divan Kurulu olarak tüm oyuncularımıza güven duygumuzu belirtirken, bundan sonraki dönemde başarı dileğinde bulunuyoruz” dedi. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirtirken, “Takımımız önümüzdeki 8 maçı da kazanacak kapasite ve kalitededir. Güzel günler bizleri bekliyor. İçiniz rahat olsun” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap