SON DAKİKA



Haber > Spor > Madem kötüydüK bu kadar oyu nasıl aldıK?

Madem kötüydüK bu kadar oyu nasıl aldıK?

06 Mayıs 2017 Cumartesi - 09:05




ASKF Yöneticisi Fuat Küçük'ten dobra açıklamalar….





Yunus MERMERTAŞ

Seçim öncesi ve kongre günü yaşanan olaylara ve salvolara atıfta bulunan Küçük, "Cahit Erdem madem bu kadar kötüydü, neden bu kadar oy aldı? Hep yanlış yaptı, nasıl 267 tane oy aldı?" diye sordu.


Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi kongresi bitti ancak kongre öncesi ve kongre sırasında yaşanan tartışmalar sıcaklığını koruyor. Yeniden başkanlığa seçilen Cahit Erdem'in listesinde yer alan ASKF yöneticisi Fuat Küçük, spekülasyonlara sert cevap verdi. Emre Aksoy’un sözlerini eleştiren Küçük, Trabzonspor kulüp yöneticisinin kongreye müdahil olmasını üzüntüyle karşıladığını açıkladı.

1 YILLIK REKLAM ŞARTI

Emre Aksoy ASKF tribün çatımıza 3 milyon lira verdi. Bunu yaparken 1 yıl reklamı orada asılması şartıyla destek verdi. Televizyon verdi. ASKF sahasını kullanmak için… Emre Aksoy seçimin son gününde birilerinin emriyle çıkıp bu beyanatları vermiş. Yapılan her şey belgelidir. Şuna üzülüyorum: Trabzonspor yöneticisinin seçime gelip müdahil olup, vaatlerde bulunması, insanları tehdit etmesi çok büyük ayıp ve yanlıştır.

BİZDE SİYASET OLMAZ

Biz amatör spor kulüpleriyiz. ASKF amatöre hizmet eder. Neticede bu amatör kulüplerin Trabzonspor üyelikleri vardır. Bizim de bir grubumuz var. Biz birilerini arayarak oy istemedik. Of’tan Rahmi Saral, Akçaabat’tan Hayrettin Hacısalihoğlu, merkezden Süleyman Atal’ı aramadık. Talebimiz de olmadı. Siyaset diyorlar. Bizde siyaset yok. Bizim ekibimizde 4 AK Partili, 5 CHP'li, 4 MHP'li var. Siyaset bunun neresinde? 

RAKiP HERKESi KULLANDI

Trabzonspor bu noktaya müdahil olmamalıydı. Biz kimseyi aramadık ama yarıştığımız ekip aramadığı bir Allah’ın kulunu bırakmadı. Düşünebiliyor musunuz İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun ismini bile bu işte kullandılar. Belki de haberleri dahi yoktu. AK Parti  İl Başkanı Revi’yi taraflarına aldılar. Soruyorum şimdi herkese, siyaseti kim kullandı?  Zeki Kurt bazı söylemlerle yıpratılmaya çalışıldı. Kurt ASKF başkan yardımcısıdır. İl temsilcisi olarak Kurt’un bürosu, sekreteryası yok. ASKF’yi kullanıyor. Soyunma odalarında kendisinin bir sıkıntısı yok. Soyunma odalarını bilmez.

ATATÜRK'ÜN ASKERLERiYiZ

Bir de Hakan Usta vakası var: “Gençlikspor’da bir yerlere gelmek için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Hepimiz Atatürk’ün askerleriyiz. Hepimiz Atatürkçüyüz. Usta kongrede bağırıyor: 'Atatürk’e oy veriyorlar!' Kongre ile Atatürk’ün ne işi var? Atatürk olmasaydı senin ismin ne olacaktı?” Küçük'ün bir eleştirisi de Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir’e: "Boztepe sahası diyor. Boztepe sahasının satılmasında senin imzan var mı yok mu? Nihat Demir buna sen cevap ver. Biz satmadık. Cahit Erdem satmadı. Belediye sattı. Boztepe sahası satılırken imzası var."

NEYiN KAFASINI YAŞIYOR?

Emre Aksoy’un neyin kafasını yaşadığını anlayamıyoruz. Öyle zannediyorum ki güç zehirlenmesi yaşıyor. Aksoy hava cıva atmaktan Trabzon futboluna ne verdi ki?  Aksoy’un sıkıntısı 'Zağnosspor’un son maçlarını nereye verdiniz' yönünde. Emre Aksoy’un bizim rakip listedeki arkadaşlarımızla dostluğuna yaşı yetmez. Bilmez 80 öncesini. Hüseyin Balaban da Davut da Bülent de benim arkadaşımdır. 

HADLERiNi BiLECEKLER

“Trabzon’da herkes birbirinin ciğerini biliyor. Herkes yerine oturacak. Herkes haddini bilecek.”

Herkes yerine oturacak. Herkes haddini bilecek. Trabzon’da herkes birbirinin ciğerini biliyor. Kim ne yapıyor, ne ediyor herkesin birbirinden haberi var. O nedenle bir şey söylerken ölçüp tartıp ondan sonra söylenmelidir. Söz ağzından çıkana kadar senindir, ağızdan çıktıktan sonra herkesindir. Kurumlar kalıcıdır, kişiler gelip geçicidir. O nedenle diyorum ki, önemli olan hizmet etmektir. Biz bunu yapacağız. Bunun sözünü verdik delegelerimize.

TÜFAD İLE İŞİMİZ YOK

Bu işin rövanşı var diyorlar. Ne maçı? Maç dedikleri TÜFAD seçimleri. Biz ASKF’yiz, TÜFAD ile işimiz yok. Kimseyi de tehdit etmiyoruz. Sonra millet neyin peşinde? Çok merak ediyorum acaba Emre Aksoy ASKF seçimine müdahil olduğunu bağlı bulunduğu Trabzonspor yönetimine ve başkanına söyledi mi? Trabzonspor yöneticisinin ne işi olur ASKF seçiminde? Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yönetim kurulu üyesi Emre Aksoy üzerinde bakalım ne yaptırımı olacak?

KOL KIRILIR YEN iÇiNDE KALIR

ASKF olarak en büyük sivil toplum örgütü biziz. Bayramlaşmalarımıza bakarsanız herkes orada, siyasetçisinden spor ve iş adamına kadar. Bu kurulun siyasetle işi yok. Her türlü olumsuzluklara rağmen Cahit Erdem 267 tane oy alıyorsa burada durmak gerekir. Genel kurul süresince verdiğimiz vaatler vardı, şimdi bunları hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap