SON DAKİKA



Haber > Spor > Markovic'in yerine iki aday

Markovic'in yerine iki aday

04 Mart 2016 Cuma - 16:11




Sarı-Lacivertliler, sezon sonuna kadar Liverpool’dan kiraladığı Lazar markovic’in yerine düşündüğü iki ismi gündemine aldı.





Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Kloop’un Fenerbahçe’de kiralık oynayan Lazar Markovic’i gelecek sezondan itibaren takımda görmek istediğini açıklaması, Sarı-Lacivertli takımı yeni arayışlara itti. Yönetim, teknik direktör Vitor Pereira’nın tavsiyesi ile Roma’nın devre arasında 1.2 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Bournemouth’a kiraladığı Juan İturbe’yi yakın takibe aldı.

22 yaşındaki kanat oyuncusu, dünya futbol piyasasına “Yeni Messi” olarak lanse edilmiş, 2 yıllık Porto macerasının ardından İtalya’nın Verona takımına, buradan da 25 milyon bonservis bedeli karşılığında 2014’te Roma’ya transfer olmuştu. Roma’da tutunamayan oyuncu, geçen ocak ayında Bournemouth’a kiralanmıştı.

Markovic’in yerine düşünülen bir başka isim ise 23 yaşındaki Fransız oyuncu Florian Thauvin. Marsilya, sezon başında 18.5 milyon Euro karşılığında Newcastle United’a sattığı oyuncuyu devre arasında hiçbir bedel ödemeden kiralamıştı. Thauvin, 2012-13 sezonunda Lille’de gösterdiği performansla “yılın en iyi genç oyuncusu” seçilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap