SON DAKİKA



Haber > Spor > Meireles Lazio'ya gidiyor!

Meireles Lazio'ya gidiyor!

26 Eylül 2016 Pazartesi - 18:58




İtalyan gazetelerinde yer alan haberlere göre; Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve boşta kalan Meireles, Lazio'ya transfer olacak.





Lazio'nun Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia'nın sakatlanması ve 3 ay sahalardan uzak kalacağının belli olması üzerine orta saha arayışına başladığı ileri sürüldü.

LAZİO MEİRELES İLE İLGİLENİYOR

İtalya basını, Lazio'nun bu doğrultuda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Raul Meireles ile ilgilendiğini yazdı. Sözleşmesi elinde bulunduğu için Portekizli orta saha oyuncusunu hemen kadrosuna katabilen Lazio'da yetkililerin ilerleyen saatlerde Meireles ile temasa geçeceği kaydedildi.

MEİRELES'İN MALİYETİ DE YOK

Haberde, Meireles'in sözleşmesinin elinde olması, uluslararası deneyimi ve oyun görüşü bakımından Lazio'nun ilk hedefi olduğu yer aldı. Chelsea'den 10 milyon euro karşılında Fenerbahçe'te transfer olan Raul Meireles, sarı-lacivertli formayla 4 sezon geçirmiş ve bu sezon başında serbest kalmıştı.


(Sporx)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap