SON DAKİKA



Haber > Spor > Menajerlere dudak uçuklatan rakamlar!

Menajerlere dudak uçuklatan rakamlar!

20 Ocak 2015 Salı - 12:27




 Trabzonspor bu sezon 30 milyon euro'nun üzerinde bir transfer harcaması yaparken, 3 milyon euro'nun üzerinde bir rakamı da yabancı oyuncuların menaje





Trabzonspor, menajerlik ücreti olarak en yüksek rakamı Oscar Cardozo'nun danışmanı Pedro Aldave ile FIFA düzeyinde menajerliğini yapan Aytekin Erayabakan'ın şirketine toplam 1 milyon 200 bin euro ile yaptı. Bekleneni veremeyen Majeed Waris'in menajeri Constantin Dumitrascu'ya 800 bin euro, Kevin Constant için menajeri Aurelin Franckel'e 400 bin euro, Mustapha Yatabare için kadın menajer Magdalena Subotic'e 350 bin euro ve Carl Medjani için de menajeri Mate Knezevic 300 bin euro ödeme yapıldı.

Trabzonspor yerli oyuncular da ise en fazla menajerlik ücretini Sefa Yılmaz'nın menajeri Hakan Arduç'a (450 bin euro) ödedi. Bunun yanı sıra; Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler için Ahmet Bulut'a (320 bin euro), Uğur Demirok için Kenan Yıldırım'a (60 bin euro), Ferhat Yazgan için Mustafa Demire (7 bin 500 euro) ve Fatih Atik için de Ali Sapan'a (30 bin euro) menajerlik ücreti ödenecek.

Hiç forma giymeden Kayseri'ye gönderilen Anıl Taşdemir için menajeri Sezer Bravo'ya da 30 bin euro aracılık ücreti verildi. Bordo-mavililer sadece İshak Doğan, Mehmet Ekici'nin menajerliğini babası, Avraam Papadapoulos'un menajerliğini kendisi, Hakan Arıkan, Essaid Belkalem, Musa Nizam'ın ise menajeri olmadığı için herhangi bir menajerlik ücreti ödenmedi. Ayrıca; 900 bin euro verilip alınan ve Antalya'ya verilen Gökhan Karadeniz ile 250 bin euro verilip alınan ve Kayserispor'a gönderilen Turgut Doğan için de yine menajerlik ücreti ödemedi. Ayrıca Galatasaray'dan kiralanan Salih Dursun'un menajeri Cengiz Erten'in aracılık ücreti de sarı-kırmızılı ekip tarafından karşılandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap