SON DAKİKA



Haber > Spor > Mesajla, Twitt'le olmaz başkan

Mesajla, Twitt'le olmaz başkan

13 Şubat 2016 Cumartesi - 10:13








Kendi dalında, bir insanın akıllı olmasına diyeceğimiz bir şey yok. Yeter ki, aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Söz vardır, toplumu ilgilendiren konularda önemli bir yer tutar. Hele ki; tarihinin en çalkantılı günlerini geçiren Trabzonspor günden güne kan kaybederken, Başkan Muharrem Usta “Benim dediğim, benim istediğim, benim kararım” dediğinde, vay geldi halimize...

Şu an Süper Ligin en karmaşık takımı kim? Trabzonspor. Takım derinliği olmayan, olması için de doğru adımların atılmadığı takım kim? Yine Trabzonspor. Öyle olmuş, böyle olmuş, yanlış transferlerle takım ekonomik dar boğazda çırpınıyorken, eski yönetimi de eleştirirken, daha öncesini de konuşmak lazım. Sadri Şener yönetimi 62 tane futbolcu almış. Ödenen 70 milyon Euro karşılığı neydi? Sadri başkana sorun. Burak Yılmaz’dan 2 milyon Euro kazanmışız (aman ne büyük bir kazanç!). Bunlar da sorgulanmalı.

Şimdi yeni yönetim elindeki futbolculardan satabildiğini satarken, kulübün kasasına para girerken, elinde kimler kaldı? Bu takım pek çok maç oynayacak. Direnci kalmamış Trabzonspor’un ileriki maçlarda yad elleri oynayacağını göremiyorsan, twitt atmakla olmaz Başkan. O yönetim bu yönetimi, bu yönetim o yönetimi eleştirmekle bu işler olmuyor, olmaz da... Her yönetim görerek, bilerek görev kabul ettiklerine göre, amaç Trabzonspor’un geleceğine ışık tutmaktır, gerisi ‘faso-fiso’dur ,bu işin özürü de yoktur. Bu insanlar tasvip etmese de siyaseti Trabzonspor’un kalbinde, ona beş kala gördüklerinde kayıtsız kalmayacaklar. Mutlaka bir gün soracaklardır.

Ki çabalarından, mücadelenden, Trabzonspor’un mutlu yüzünü göstermeden twett atma Başkan. Başkanı olduğun takım bu arenada dolu dizgin yaşamıştır, şimdi ise gözlerimizin önünde dört nala ölüyorsa eğer; çaresinin sende olduğunu, projesinin sende olduğunu söyleyerek geldin. Ama bilgi güçtür. Sen de olmadığını söyleme. Bilmek de muktedir olmaktır. Bilmediğimizi de düşünme.

Zaman hızlı geçiyor, taraftarlarla beraber olduğunda yalnız değilsin. O dakikadan sonra da iki kişi değilsiniz. Şimdi en önemli gerçek şudur ki; hakikaten Trabzonspor felaket acısı ile yüzleşme odasına adım adım yürürken, “Felaket içinde karar verebilmek yarı kurtuluştur” derler. Bu kararda senindir ki; twit’ten daha önemlisi, sorulu cevaplı bir sempozyumla bu insanlara benim bildiğimi değil, yönetiminle beraber sizin bildiklerinizi anlatmanızdır. Bu dakikadan sonra hangi projeler vardır Trabzonspor adına?


Eksik kalan konuları mutlaka her şeyi bilen ama bilmeyen, her şeyi duyan ama duymayan, her şeyi anlayan ama anlamayan eski başkan Faruk Özak abimizle birlikte; Trabzonspor’da yıllardan beri ne aradığını bilmeyen, bulduğunun da ne olduğu anlamayan sevgili Özkan hocam tamamlayacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap