SON DAKİKA



Haber > Spor > Musa ve Fatih ilk 11'de

Musa ve Fatih ilk 11'de

26 Şubat 2016 Cuma - 07:38




Trabzonspor'da, Osmanlıspor maçı öncesi takımda alarm durumuna geçildi.





Galatasaray mücadelesinde Özer, Aykut, Salih ve Cavanda gibi en kritik bölgelerdeki oyuncularını kırmızı karta kurban veren ve Douglas ile birlikte cezalı oyuncuların sayısı 5’e yükselen Trabzonspor’da, sakat olan Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ve Okay Yokuşlu’nun da eklenmesiyle Osmanlıspor maçı öncesi takımda alarm durumuna geçildi.

Dün sabah gerçekleştirilen idman öncesi sakat oyuncuların son durumu ile ilgili bilgi toplayan Mandıralı, taktik çalışmalarının ardından geçilen çift kale maçta, cezalı Aykut Demir’in yerinde Musa Nizam, Özer’in bölgesinde ise Fatih Atik’i görevlendirerek Osmanlı maçının ilk 11’ini kafasında şekillendirdi.

Bosingwa’yı Cavanda’nın yokluğunda kendi mevkii olan sağ bekte oynatan Mandıralı’nın, ileri bölgede ise Galatasaray’a karşı başarıyla mücadele eden Sefa, Marin, Erkan Zengin ve Muhammet Demir dörtlüsünü bozmadığı dikkatlerden kaçmadı. Gergin gündemin aksine oyuncuların maçtaki hırsı genç hocanın keyfini de yerine getirdi.

Özgür Yankaya ‘Fırtına’ estiriyor

Trabzonspor’un yarın konuk edeceği karşılaşmada Özgür Yankaya görev alacak. Bordo- Mavililer, Yankaya yönetiminde çıktığı 11 lig mücadelesinin 7’sini kazanarak Süper Lig’de maçlarını yöneten hakemler arasında en yüksek galibiyet yüzdesini yakaladı. 11 maçın 7’sinde Bordo-Mavililer sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 maç berabere, 2 karşılaşma ise mağlubiyetle tamamlandı. Rakip Osmanlıspor ise Özgür Yankaya’nın yönettiği maçların ikisini de kaybetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap