SON DAKİKA



Haber > Spor > Mutluluğun formülü 3 puan

Mutluluğun formülü 3 puan

04 Ocak 2015 Pazar - 12:40




Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da puan kaybına tahammül yok.





Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son maçında yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da puan kaybına tahammül yok. Birçok eksiğine rağmen zorlu maça mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Bordo-Mavililer, devre arasına mutlu girme düşüncesinde. Son iki maçında 5 puan kaybederek zirve yarışında ağır darbe yiyen Karadeniz ekibi, Balıkesir karşısında alacağı galibiyetle ikinci yarı öncesi umutlanmayı planlıyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal, maratonun devam ettiğini ve hala yarışta olduklarını söyleyerek, oyuncularını motive etmeye çalışırken rakibinin son iki maç kasetlerini izleyerek notlar tutuyor. Kaza yaşamamak adına Balıkesir’in zayıf yönlerini tespit etmeye çalışan Yanal, son maçlarda savunmada yapılan hatalara da çare arıyor. Başarılı teknik adam, oyuncularına "Nasıl takım halinde hücum yapıyorsak aynı şekilde savunma yapmalıyız" uyarısında bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap