SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne bu haliniz!

Ne bu haliniz!

08 Nisan 2017 Cumartesi - 14:57




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'la görüştü, "Ne bu haliniz, Antep bile deplasmanda galip geldi." dedi. Takım, l





Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, miting yapmak için gittiği  Rize'de  Çaykur Rizespor Teknik Direktörü  Hikmet Karaman ile kısa bir görüşme yaptı. Erdoğan'ın  Karaman ile görüşmesinde "Dik duruyoruz" mesajı çıktı.

"BORÇLANMADAN DİK DURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Rize mitinginin sonunda  Cumhurbaşkanı ile bir araya gelen teknik direktör  Hikmet Karaman ve kulüp Başkanı  Metin Kalkavan'ın  Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ne bu haliniz, bak  Antep bile deplasmanda galip geldi" sorusuna teknik direktör  Karaman, "Efendim, kulüp olarak mali disiplinden taviz vermeden, kulübü fazla borca sokmadan dik durmaya çalışıyoruz. Diğer takımlar özellikle devre arası transferinde aşırı bir borçlanmaya giderek, kadrolarına takviyeler yaptılar biz ise bütçemizi aşmadan bu yarışta dik durmaya çalışıyoruz." dediği öğrenildi.

"O İŞİ UNUT, İŞİNE ODAKLAN"

Bu sözler sonrası Erdoğan'ın, teknik direktör  Hikmet Karaman'ın elini tutarak "O işi unut ve işine odaklan" dediği ve ligde alınan başarısız sonuçlardan dolayı oldukça kızgın olduğu gözlendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap