SON DAKİKA



Haber > Spor > Obradoviç'ten şampiyonluk açıklaması

Obradoviç'ten şampiyonluk açıklaması

14 Haziran 2016 Salı - 11:40




Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradoviç, takımının Spor Toto Basketbol Ligi'nin şampiyon olarak tamamlamasının ardından açıklamalarda bulundu.





Zeljko Obradoviç önderliğindeki Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Şampiyonluğun en büyük mimarı Başantrenör Zeljko Obradoviç, kazanılan şampiyonluğu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a armağan ettiğini söyledi.

Zeljko Obradoviç'in açıklamaları şu şekilde;"Yazın karar verirken bütün kupalar için savaşan bir takım istedik. Yeni oyuncularımız oldu. 3 final oynadık. İkisini kazandık, kaybettiğimizi de biliyorsunuz nasıl olduğunu. Bu hikayenin bir kısmı. Diğer tarafta nasıl basketbol oynadığımız var. Çok mutluyum. Bütün Avrupa Fenerbahçe'nin nasıl basketbol oynadığının farkında. Kulüpte çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. En önemlisi de taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kulübü büyük yapan onlar. Oyuncularımız bütün ışıltıyı hak ediyor. Dörtlü Final'den sonra gün aşırı maç oynamak gerçekten zordu. Bunun için enerjili olup mükemmel bir takıma karşı şampiyon oldular. Onları da tebrik ediyorum pozitif oyunları için. Skordaki farkı çok dikkat etmemek lazım. Gerçeği çok yansıtmıyor."

"ÖNEMLİ OLAN İYİ BİR İNSAN OLABİLMEK"

"Senelerdir antrenörlük yapıyorum, bu ekiple çalışmak büyük mutluluk. Onlar için zaman zaman benle çalışmanın zor olduğunu da biliyorum. Ben, her zaman takım için düşünürüm. Kupalar her zaman güzeldir ama önemli olan daha iyi insan olabilmek. Bu da hayatın anlamıdır. Bütün sezondan büyük keyif aldım".

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap