SON DAKİKA



Haber > Spor > Ofspor altın buldu

Ofspor altın buldu

13 Nisan 2023 Perşembe - 12:44




Ahtapotlar, Kırıkkale Büyük Anadolu karşısında 3 puana 90+1’de Osman Şahin’in golüyle uzandı





TFF 3. Lig 2. Grup’ta kümede kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Ofspor, dün deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu ile kozlarını paylaştı. Büyük heyecana sahne olan maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. 57’de Semih’in golüyle 1-0 öne geçen Ofspor, 73’de eski oyuncusu Talha’nın golüne engel olamadı. Maçı bırakmayan Ahtapotlar, 90+1’de Osman ile bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. 5 hafta sonra kazanan Bordo-Sarılılar, puanını 20 yaparak kümede kalma umutlarını artırdı.

STAT: Başpınar/Kırıkkale

HAKEMLER: Evren Aydoğan ***, Caner Kurt ***, Burak Şensoy ***

KIRIKKALE B. ANADOLU: Berkan **, Ümit ** (Dk.57 Mertcan **), Mehmet Berber **, Adem Ercan * (Dk.12 Serkan Güler **), Savaş Çakır ** (Dk.57 Ömer Faruk **), Sertaç **, Buğra **, Hakan Doğru **, Muzaffer **, Arda Kaya **, Talha *** (Dk.77 Uğur Can *)

YEŞİLYURT OFSPOR: Burak Sarı ***, Bora ***, Ali ***, Emrah Öztürk ***, Gökdeniz *** (Dk.68 Göktuğ **), Muhammed Furkan *** (Dk.88 İlke ?), Barış ***, Semih *** (Dk.69 Kerem Pala **), İsmail Cem ***, Osman Şahin ***, Alperen *** (Dk.84 Musa Eren ?)

GOLLER: Dk.57 Semih, Dk.90+1 Osman Şahin (Yeşilyurt Ofspor), Dk.73 Talha (Kırıkkale B. Anadolu)

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap