SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor dev tesis kuruyor!

Orduspor dev tesis kuruyor!

06 Mayıs 2012 Pazar - 15:17




Süper Lig'in dişli ekiplerinden Orduspor, Çambaşı yaylasına yen ve uluslararası standartlarda kamp ve dinlenme tesisleri yapıyor.





Orduspor Kulübü, Çambaşı yaylasına Kamp ve dinlenme merkezi kuruyor. Ordu'nun Kabadüz ilçesi Yokuşdibi Beldesine bağlı olan bin 850 metre yüksekliğindeki Çambaşı yaylasına kurulacak olan Kamp ve dinlenme merkezi 350 dönüm arazi üzerine kurulacak. Tesiste dubleks ve normal daireler yer alacak. Ayrıca fitness merkezi, Türk hamamı, buhar odası, sauna, şok havuzları, masaj salonu, solaryum merkezi, kuaför, restaurant, Çok amaçlı salon, piknik alanları, yapay göl, Otopark ve Orduspor Store mağazası yer alacak. Tesiste futbol dışında, binicilik, atletizm ve su sporları alanlarında da hizmet verilecek. Tesis aynı zamanda istihdam da sağlayacak. Halka açık olacak olan tesis sadece Orduspor'a değil kurulacak piknik ve mesire alanları ile de vatandaşlara hizmet verecek. Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir kamp ve dinlenme merkezini kurmak için çalışmalara başladıklarını söyleyerek, "Çambaşı yaylasında yaklaşık olarak 350 dönüm bir arazi üzerine tüm spor alanlarına hitap edecek olan bir tesis yapacağız. Tesislerimizde sadece futbol değil, diğer spor branşlarına da yer vereceğiz. Karadeniz'in hemen yanı başındayız. Bunun bilinci ile su sporları için tesis içerisine yapay bir göl kurarak bu alanda çalışmalara başlayacağız. Ayrıca binicilik, atletizm'de de tesisler kuracağız. Tesisin açılması ile birlikte yurt dışı ve yurt içinde kamp için değişik yerlere gitmeyerek, maddi açıdan da kazanç sağlayacağız. " dedi. Halka ve Başka Takımlara Açık Olacak Çambaşı yaylasına yakın zamanda kayak tesisinin yapıldığını hatırlatan Türkmen, "Bu bölgeye kayak tesisi yapıldı. Valiliğimizde Çambaşı yolunun 365 gün açık kalması için hizmet verecek. Valilik yolları açık tutacak. Orduspor Kulübü Kamp ve Dinlenme Merkezi Ordu halkına da hizmet verecek. Halka açık bir tesis olacak. Başka takımlardan kamp yapmak isteyenlerde tesislerimizi kullanabilecek. Halkımızın rahat etmesi için tesislerimizde piknik alanlarıda bulunacak. İsteyen ailesi ile rahatlıkla gelip piknik yapabilecek. Bu hizmeti sadece Orduspor'a değil halkımıza da yapmak istiyoruz." diye konuştu. Kabadüz İçin Altın Fırsat Orduspor Kulübünün yapacağı yatırım ilçe'de büyük bir sevinç meydana getirdiğini ifade eden Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, "Orduspor kulübünün kamp merkezi ve spor tesisini Çambaşı Yaylasından tercih etmesi bizler için onur oldu.Tüm bölge halkını heycanladıran bu gelişme ilçenin gelişmesi adına altın fırsat.Bölgede Ordusporun kamp yapması turzim gelişmesine önemli etken olacak.İlçenin gelişmesi için bulunması fırsat, Çambaşı Yaylası Topuk Yaylası gibi ön plana çıkacaktır."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap