SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor iyi olacak

Orduspor iyi olacak

26 Aralık 2013 Perşembe - 09:26




Teknik patron Erkan Sözeri, “Şanlıurfa maçını kazandığımızda her şey çok daha iyi olacak. İkinci yarıya net bakacağız iyi başlayacağız” dedi.





PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor’a farklı şekilde mağlup olurken, ligdeki ilk deplasman mağlubiyetini aldı. Karadeniz temsilcisi Orduspor, farklı mağlubiyetin üzüntüsünü yaşarken, bu hafta sonu kendi evinde konuk edeceği Şanlıurfaspor karşılaşmasından 3 puan alarak ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmayı hedefliyor. Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Şanlıurfaspor karşılaşmasından 3 puan alarak ligin ilk yarısını sonlandırmak istediklerini vurgulayarak, "Bu hafta Şanlıurfa maçını kazandığımız takdirde ilk yarı için güzel bir puan elde etmiş olacağız. Biraz düşüş yaşadığımız bir gerçek. O düşüşü durdurmak için toparlanmamız gerekir. Şanlıurfa maçını kazandığımızda her şey çok daha iyi olacak. İkinci yarıya net bakacağız, iyi başlayacağız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap