SON DAKİKA



Haber > Spor > Orta saha Rusya'dan...

Orta saha Rusya'dan...

14 Ocak 2017 Cumartesi - 10:18




Süper Lig’i hedefleyen Sivasspor, aradığı orta sahayı Rusya’da buldu. Ufa’da forma giyen 30 yaşındaki duran top ustası Marcinho ile anlaşmaya varan Yi





Bu sezon yeniden Spor Toto Süper Lig’e dönüş hesapları yapan Sivasspor, kadrosunu çok önemli bir yıldızla takviye etmeye hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin, Rusya’nın Ufa takımında forma giyen 30 yaşındaki deneyimli orta saha Marcinho ile temasa geçtiği ve Brezilyalı 10 numara ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Sol ayağı raket gibi

Sol ayağını çok iyi kullanan ve top tekniği yüksek Marcinho’nun hafta içinde Türkiye’ye gelerek Yiğido ile masaya oturacağı belirtildi. Kariyerine Brezilya kulübü Volta Redonda’da başlayan Marcinho, Corinthians, Botafogo gibi önemli ekiplerde top koşturma şansı buldu. 2014’te CSKA Sofya’dan Ufa’nın yolunu tutan orta saha, duran toplardaki ustalığı ile tanınıyor. Ufa kariyerinde 57 maça çıkan Marcinho’nun 56 maçta 8 gol, 6 asisti bulunuyor. Sivasspor, transferde herhangi bir pürüz çıkmaması halinde Marcinho takviyesiyle transfer dönemine nokta koyacak. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap