SON DAKİKA



Haber > Spor > Ortahisar'dan muhteşem açılış

Ortahisar'dan muhteşem açılış

26 Ağustos 2014 Salı - 11:44




Trabzon 1.Amatör Küme ekibi, bütün kategorilerinin yer aldığı törenle 2014-2015 futbol sezonuna ASKF Suni Çim Sahası’nda merhaba dedi.





Trabzon 1.Amatör Küme’de A Grubu ekibi Ortahisar Kanunispor 2014-2015 futbol sezonunun açılışını dün yaptı. ASKF Suni Çim Sahası’nda düzenlenen törende kulüp başkanı Murat İskender, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve oyuncular hazır bulundu. Törene aileler de büyük ilgi gösterdi. Bordo-Mavi-Beyazlı kulübün başkanı Murat İskender, özellikle altyapısıyla dikkat çeken bir ekip olacaklarını söyledi. Başkan İskender; "Yeni sezonda yeni ismimiz ve yeni hedeflerle yola çıktık. Güzel bir yıl geçirmek için altyapıdan A takıma kadar tüm varlığımızla çalışacağız. Türk ve Trabzon sporuna her zaman katkıda bulunacağız. Hemen her yaş gruplarından oluşturduğumuz altyapımızla hem Trabzonlu genç kesime okul dışında bir sosyal faaliyet imkanı tanıyacağız hem de bu gençler arasından çıkacak yıldız adaylarını Trabzon futboluna kazandıracağız" diye konuştu. Açılışa Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban, ASKF Başkanı Cahit Burhan Erdem, TFF Bölge Sorumlusu Hasan Gençoğlu ve çok sayıda konuk katıldı. Belediye Başkanı Genç, oyuncu topluluğundan etkilendiğini, Ortahisar Kanunispor’un gelecekte iyi işler yapacağından emin olduğunu söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap