SON DAKİKA



Haber > Spor > Osmanlı'da şölen var

Osmanlı'da şölen var

18 Mayıs 2014 Pazar - 12:09




Trabzon boks kulüpleri ile Bayburt karmasından oluşan 60 dolayında sporcu ile yapılan dostluk turnuvası büyük heyecana ve renkli görüntülere sahne old





Trabzon boks kulüpleri ile Bayburt boks kulüpleri Osmanlı Boks Salonu’nda dostluk turnuvasında kapıştı. Osmanlı Boks ve kardeş kulüp 1461 Gençlik Kulübü’nün imkanlarıyla organize edilen turnuvaya Bayburt karmasının yanı sıra Trabzon’dan Hasan Değirmenci, Arena61, Karşıyaka, Trabzon Gençlikspor kulüpleri katıldı. Turnuvayı Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Osmanlı Boks Kulübü Başkanı Mustafa Kuk, antrenörler ve aileler takip etti. Yaklaşık 60 sporcunun yer aldığı boks şöleni öncesinde Osmanlı Boks Kulübü Başkanı, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci’ye plaket takdim etti. Organizasyonu sporcuların tecrübe edinmeleri için gerçekleştirdiklerinin altını çizen başkan Kuk, "Turnuvanın gerçekleşmesinde büyük katkısı olan kardeş kulübümüz 1461 Gençlik Başkanı Hakan Altuntaş’a teşekkür ediyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap