SON DAKİKA



Haber > Spor > Özbek’ten Terim açıklaması

Özbek’ten Terim açıklaması

09 Haziran 2016 Perşembe - 13:36




Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le anılan Galatasaray’da başkan Dursun Özbek, “Yeni sezonda Galatasaray'a layık bir antrenörle yolumuza devam ede





Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni sezonda Sarı-Kırmızılı kulübe layık bir antrenörle anlaşacaklarını söyledi. Özbek, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in adının Galatasaray ile anılmasıyla ilgili olarak, "Fatih Terim, Galatasaray'a mal olmuş bir kimlik. Şu anda da çok önemli bir görevi var. Sadece Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklanması ve başka bir şey düşünmemesi gerektiğini biliyoruz. Kimsenin kuşkusu olmasın. Yeni sezonda Galatasaray'a layık bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Başkan Özbek, transferlerle ilgili olarak ise, "Geçtiğimiz sezon eksik taraflarımızı gördük. Kadromuzu güçlendirmek için transferler yapacağız. Bunun için belli bir bütçemiz var. Zaten yeni oluşturduğumuz Sportif A.Ş. yönetimi de bu amaç için çalışıyor" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap