SON DAKİKA



Haber > Spor > Özel sporcular sahaya indi

Özel sporcular sahaya indi

22 Mayıs 2014 Perşembe - 13:07




Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası’nda Basketbol, Voleybol gibi etkinlikler Soma’da yaşanan ma





Trabzon Yavuz Selim Stadı’nda gerçekleştirilen mini futbol etkinliğine bu sene liselerin yanı sıra, Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi de katıldı. Trabzon’da görev yapan beden öğretmenleri ve özel öğrencilerin kıyasıya gerçekleştirdikleri futbol maçında galip gelen taraf Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri oldu. Mini futbol etkinliği kız ve erkek öğrencilerin oynayacağı maçların ardından bu akşam sona erecek. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk yaptığı açıklamada, özel sporcuların şölende yer almasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek “Bilindiği gibi Soma’da çok büyük bir felaket yaşandı. Geride çok büyük bir acı bıraktı. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında spor şöleni ile gençlerin sporla bayramı kutlamaları programında ülkemizde bulunan gençlerin spor yapması bu kapsamında özel sporculara da çok büyük destek veriyoruz. Bu kapsamda şölende özel sporcularında yer alması bize mutluluk veriyor. Bu şekilde organizasyonlar yaparak bayram etkinliğimizi kutluyoruz. Hem de ülkemizi acı derin bir yasa boğan Soma’daki maden şehitlerimizi anarak etkinlikler düzenliyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap