SON DAKİKA



Haber > Spor > Özer'e moral depoladılar!

Özer'e moral depoladılar!

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 18:51




Trabzonspor'un Beşiktaş'a 2-0 yenildiği karşılaşmada oyundan alınınca gözyaşlarına hakim olamayan Özer Hurmacı'ya bordo mavili taraftarlar sosyal medy





Beşiktaş karşılaşmasında oyundan alınırken gözyaşlarına boğulan Özer Hurmacı'ya sosyal medyada destek mesajları yağğdı. Bordo mavili taraftarların mesajlardan bazıları şöyle: "Senin gözyaşların bizim gözyaşlarımızdır, kral adam", "Akıttığın her gözyaşın bizim isyanımızdır Trabzon’un çocuğu", "Ruhunu, hırsını tribünden görüyoruz. Akıttığın her gözyaşı bizim bağımız", "Abi sıkma canını, sen bu hırsla devam et biz her zaman arkandayız", "Trabzon'un çocuğu üzülme, bu taraftar arkanda", ''Baştakiler geçici Trabzonspor aşkı baki. Allah emek verenin yanında", ''Gözyaşın şerefimizdir", "Sen ağlarken ben de duygulandım. Trabzonspor taraftarı seninle".

BİR DESTEK DE GÖKDENİZ'DEN

Özer Hurmacı'ya sürpriz bir destek de Rusya'dan geldi. Bordo mavililerin eski futbolcusu olan Rusya’nın Rubin Kazan takımının oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, twitterdeki mesajında, "Özer Hurmacı forması için gözyaşı döken ender oyunculardan. Sil gözyaşlarını kardeşim. Bu taraftarın ve takımın senden beklentisi büyük" paylaşımında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap