SON DAKİKA



Haber > Spor > Paplo Osvaldo bir adım önde

Paplo Osvaldo bir adım önde

15 Temmuz 2015 Çarşamba - 09:55




İkinci kampa kadar forvet transferini bitirmek isteyen Trabzonspor, Cisse ve Osvaldo arasında mekik dokurken, Osvaldo’ya son bir teklif daha yapıldığı





İlk etap kampında beklenen takviyeleri yapamayan Trabzonspor, gözünü ikinci kampa dikti. Teknik Direktör Şota Arveladze, ikinci kampa kadar tüm transferlerin yapılmasını talep ederken, Sportif Direktör Süleyman Hurma da bu yönde çalışmalarını hızlandırdı. Doğru adım atmak isteyen Bordo-Mavililer’in forvet konusuna ağırlık verdiği ve gündemdeki Paplo Osvaldo ile Papiss Cisse arasında mekik dokunduğu belirlendi.

İki oyuncunun yüksek maliyeti transferin önündeki en büyük engel olurken, Cisse’nin özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmesi sorun yarattı. İkinci kampa kadar bir forvet transferi yapmakta kararlı olan Bordo-Mavililer’in Osvaldo’ya son bir teklif daha yaparak beklemeye çekildiği ortaya çıktı.  Oyuncuya en son 1.8 milyon Euro’luk bir teklif sunan Trabzonspor, transfer gerçekleşmezse, alternatiflere yönelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap