SON DAKİKA



Haber > Spor > Parka heykeli yapılacak

Parka heykeli yapılacak

22 Şubat 2016 Pazartesi - 16:06




Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a karşı yaptıkları maçta, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi





Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan daha önce ilçede yeni yapacakları parka Trabzonspor heykeli dikmeyi planladıklarını ifade ederek, "Son olayla yapacağımız parka Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kart anını andıran heykel yapma kararı aldık" diye konuştu. Yaşanan olayın, Türk futbol tarihinde bir milat olduğunu kaydeden Koçhan, "Bana göre Türk futbol tarihinde milat olan bu olayı Maçka'da yaşatacağız. Bunun Trabzonspor'un bir simgesi haline geldiğini düşünüyorum ve bunu ölümsüzleştirmek için de böyle bir karar aldık" ifadesini kullandı.Koçhan, bu kapsamda çalışmalara başlanması talimatını verdiğini belirterek, "Çalışmalarımız başladı ve heykeli mart ayı içinde yapmayı planlıyoruz. Parkımızın açılışını da nisan ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Türk futbol tarihinde ilk olan bu olayın, temiz futbolun başlangıcı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap