SON DAKİKA



Haber > Spor > Piyango vurdu!

Piyango vurdu!

25 Ocak 2016 Pazartesi - 12:05




Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmasının kötü hava koşulları nedeniyle ertelenmesi, bordo mavililer için adeta piyangodan büyük ikramiyenin çıkması gibi





Süper Ligin 19’uncu haftasında dün akşam oynaması gereken Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmasının kötü hava koşulları nedeniyle ertelenmesi, bordo mavililer için adeta piyangodan büyük ikramiyenin çıkması gibi oldu. Maç öncesinde büyük sıkıntılar yaşayan Bordo-Mavili ekipte, ileri bir tarihte oynanacak olan Beşiktaş maçında bu sorunları tümüyle gidermesi bekleniyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı takımı yeni aldığı için oyuncularıyla doğru dürüst bir arada bulunamamıştı. Bu erteleme kararından sonra takımı biraz daha tanıma olanağına kavuşmuş olacak. Sakatlıkları tam geçmeyen Özer Hurmacı ile Mustafa Yumlu tam hazır hale gelecek.

MUHAMMET DEMİR AVANTAJI

Bunun yanında yeni transfer Muhammet Demir de takımla daha çok birlikte olmanın avantajıyla sahada yer alacak. Geçen hafta içinde idmanda sakatlanan Stephane M’bia’nın da daha hazır olması bekleniyor. Cezası nedeniyle oynamayacak olan Cavanda, gelecek hafta takımdaki yerini almayacak ve Beşiktaş karşılaşmasında forma giyecek. Tüm bunlar, Bordo-Mavili takım için büyük avantaj olacak. Bu ertelemeyi değerlendirenler, “Trabzonspor için adeta milli piyangoda büyük ikramiye gibi oldu” yorumunu yaptılar. Bordo-Mavili kulüp cephesi de durumla ilgili pek açıklama yapmazken, içten içe ertelemeye sevindikleri dile getirildi.

Spor Yorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap