SON DAKİKA



Haber > Spor > Rakiple kavga etmezsen işte böyle yenilirsin

Rakiple kavga etmezsen işte böyle yenilirsin

11 Şubat 2013 Pazartesi - 09:35




Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “İki farklı geriye düştüğümüz maçta beraberliği, hatta öne geçme şansı da yakaladık. Ancak rakibe karşı s





MÜCADELE ETMEYİNCE Sivasspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuncularının mücadelesini eleştirdi. Sivasspor'un oyun yapısını ve nasıl oynayacağını bile bile mücadele ve hırs açısından rakiplerinin gerisinde kaldıklarını ifade eden Kafkas, “1-0 geriye düştük, ikinci devre 'oyuna hamleler yapacağız' derken, maalesef kendi hatamızdan 2. golü yedik. Daha sonra pozisyonlar bulduk. Hatta 2-2'ye getirip 3-2'yi de bulabilecek pozisyonlarımız da vardı” dedi. SAKİN OLUN SORUN YOK Ancak bunları değerlendiremediklerini kaydeden Kafkas, “Bu tip deplasmanlarda eğer kavga etmezseniz, rakibe karşı sert oynamazsanız çıkacak sonuç böyle oluyor” vurgusunu yaptı. Kafkas, taraftarlara da seslenerek, şöyle konuştu: “Biz kaybettik. Ben şehre, taraftara şunu söylüyorum. Sakin olsunlar, bir sorun yok. Biz bunu mutlaka toparlayacağız, iyi yerlere geleceğiz. Özellikle önümüzdeki yıl için söylüyorum. Hiçbir şeyin bahanesi yok.” Faulleri vermezsen ortada oyun olmaz Karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay’ın verdiği kararları eleştiren Tolunay Kafkas, “Bir tarafta oynamaya çalışan, bir tarafta da oynatmamaya çalışan bir takım var. Sen her vurduklarına, faullerine kart göstermezsen bugün oyun olmaz, başka bir şey olur. Onun için bunu iyi ayırt edip, yorumunu iyi yapmak lazım. Bunu bir bahane olarak söylemiyorum ama eğer buna izin verirsen sonuçta ortaya bir oyun çıkmaz kavga çıkar” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap