SON DAKİKA



Haber > Spor > Revizyon korkusu!

Revizyon korkusu!

19 Şubat 2016 Cuma - 12:47




Bordo-Mavililerde takım içindeki birçok isim tedirgin...





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın, geçtiğimiz hafta Pazar günü Ramada Otel’de camianın önde gelenleriyle yapılan toplantıda dile getirdiği, “Birçok oyuncunun sözleşme şartları çok yüksek ve bunları karşılamamız mümkün değil. Sezon sonunda büyük bir revizyon yapacağız” sözleri, takım içindeki birçok ismin tedirgin olmasına sebep oldu. SporYorum'un haberine göre, özellikle yüksek ücret alan ve sağlam sözleşme yapan futbolcuların gönderilecekler listesinde olduklarını düşünmeye başladıkları ve buna göre de pozisyon almaya çalışacakları kaydedildi.

CARDOZO-DOUGLAS VE MARİN DE YOLCU

Başkan Usta’nın yüksek ücretli oyuncu olarak değerlendirdiği isimler arasında Paraguaylı forvet Oscar Cardozo, Alman oyuncu Marko Marin, Brezilyalı stoper Douglas Teixsera, Erkan Zengin, Sefa Yılmaz’ın başı çektiği düşünülüyor. Bu isimlerden Cardozo ve Douglas’ın gönderilmelerine kesin gözüyle bakılıyor. Marin’in de kiralık olduğu düşünüldüğünde, satın alma opsiyonunun kullanılmayacağına işaret ediliyor. Bir başka kiralık forma giyen Salih Dursun’un da 1 milyon 750 bin Euro’luk satın alma opsiyonu kullanılmayacak.

ERKAN VE SEFA YILMAZ İNDİRİM YAPMAZSA

Salih Dursun da Galatasaray’a geri dönecek. Erkan Zengin ve Sefa Yılmaz’ın da gönderilebilecekleri ancak, ücretlerinde beklenen indirimi yapmaları halinde de kalabilecekleri kaydedildi. Bu iki oyuncuyla ilgili olarak düşüncelerin, bundan sonraki süreçteki performanslarına göre değişim göstereceği de belirtildi. Muharrem Usta ve ekibinin göndermeyi planladıkları futbolcular arasında Kongo asıllı Belçikalı futbolcu Louis Cavanda da bulunuyor. Cavanda’nın disiplinsiz tavırları ve sahadaki vurdumduymazlıkları bu kararda etkili oldu.


KİRALIK GİDENLERİN 3’Ü DÖNMEYECEK

Sezon başında gelen ama beklentileri karşılayamayan kaleci Esteban Alverado da gidecekler arasında yer alıyor. Mehmet Ekici de indirime gitmezse satılması düşünülen oyunculardan biri olarak kabul ediliyor. Sol bekte sorunu çözer diye transfer edilen Musa Nizam’ın yanında şu anda Eskişehir’de kiralık olan İsak Doğan da gidecek isimler arasında başı çekiyor. Sürekli gönderilmesi düşünülen ama inatla kalan Fatih Atik ile de yollar ayrılacak. Kiralık yabancılar Yatabare ve Dame N’doye de satılacak oyunculardan ikisi olarak gösteriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap