SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'de Tütüneker dönemi

Rize'de Tütüneker dönemi

15 Şubat 2014 Cumartesi - 11:33




Süper lig ekiplerinden Çaykur Rizespor hoca arayışlarına son vererek tecrübeli teknik direktör Uğur Tütüneker ile anlaşma sağladı.





Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı yazılı açıklamada, “15 maçtan sonra ilk galibiyetimizi aldık, çok mutluyuz. Tüm camia olarak, taraftarıyla, oyuncusuyla, teknik ekibiyle, yönetim kuruluyla bu galibiyeti hak ettik ve ligdeki kötü gidişata bu maç ile dur dedik. Önümüzdeki haftalarda gideceğimiz iki zorlu deplasman, ayrıca evimizde oynayacağımız Galatasaray ve Beşiktaş maçları bizi bekliyor. Artık bütün konsantrasyonumuzu gelecek dört maça verdik. Gaziantepspor maçı sonrası yönetim kurulu toplantısında; Sayın Rıza Çalımbay’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Uğur Tütüneker’in getirilmesine karar verilmiştir. Çaykur Rizespor’a büyük katkı sağlayacağına inandığımız Uğur Tütüneker’in Rize için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap