SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon Milli İrade

Şampiyon Milli İrade

01 Aralık 2021 Çarşamba - 10:54




Bayburt’ta Genç Erkekler Bowling İl Müsabakaları yapıldı. Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinciliği ise Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi elde etti





BAYBURT Üniversitesi, ortaöğretim öğrencilerinin katıldığı “Okul Sporları Genç Erkekler Bowling İl Müsabakaları’na ev sahipliği yaptı. Genç erkekler kategorisinde yarışan orta öğretim öğrencilerinin katıldığı Bowling il birinciliği öncesinde Bowling Milli Takım Sporcusu ve aynı zamanda Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarından Arş. Gör. Umut Diyar Gök tarafından oyun kuralları hakkında bilgi verildi ve ardından müsabakalara geçildi.

MÜSABAKALAR sonunda, Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinciliği ise Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi elde etti. Müsabakaların hakemliği ise Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi yüksek lisans öğrencisi olan Ramazan Akkuş tarafından yapıldı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Bayburt İl Temsilcisi Hüseyin Sağlam, bütün katılımcılara teşekkür ederken, dereceye girenleri de kutladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap