SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon terk ederiz

Şampiyon terk ederiz

11 Ağustos 2014 Pazartesi - 11:38




Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz, “Dünya futbolunun sayılı yıldızlarıyla Avni Aker’i şampiyon terk etmek istiyoruz. Çabamız büyük taraftarımıza yen





Trabzonspor Yöneticisi Murat Türköz, kombine ve formalar için taraftarı göreve davet ederken, "Dünya futbolunun sayılı yıldızlarıyla Avni Aker’i şampiyon terk etmek istiyoruz. Çabamız büyük taraftarımıza yeni gururlar yaşatmak için. Onların da bu başarı da payı olmalı" açıklamasında bulundu. “Yönetim olarak her türlü fedakarlıklarda bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz” diyen Türköz şöyle konuştu: “Büyük kulübün yönetimi büyük düşünür. Taraftarı da büyük düşünür. Taraftarımız kulübüne, renklerine aidiyeti en yüksek taraftar grubudur. Onlarla iftihar ediyoruz. Yönetimin fedakarlıklarına kayıtsız kalmayacaklarını çok iyi biliyoruz. TS Club’lardaki tüm formalar şampiyonluk formalarıdır. Taraftarımız sadece bir forma değil, şampiyon olacak formaları da aldıklarını unutmasınlar."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap