SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonluğa kilitlendim

Şampiyonluğa kilitlendim

16 Kasım 2015 Pazartesi - 13:09




Serie A ekibi İnter'in takibinde olan Oğuzhan Özyakup, “Şenol hocayla beraber iyi bir ivme yakaladık. Şu an sadece Beşiktaş'la kupa kazanmaya kilitlen





Oğuzhan Özyakup'tan şampiyonluk açıklaması... Beşiktaş’ta yeni sezonda sergilediği başarılı performansla büyük bir çıkışa imza atan ve şimdiden birçok Avrupa temsilcisini peşine takan Oğuzhan Özyakup, geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 13 karşılaşmada; 3 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcu, kısa vaadede yoluna Beşiktaş’la devam etmeyi planladığını söyledi. İtalya Serie A ekibi İnter’in takibinde bulunan yıldız isim, “Geleceğimle ilgili olarak büyük hedeflerimin olduğu doğru. İlerleyen dönemde Avrupa’nın büyük takımlarında oynayıp ülkemi başarıyla temsil etmek istiyorum. Ama ilk hedefim Beşiktaş’ta kendimi göstermek... Burada şampiyonluk yaşayıp kupalar kaldırmadan bir yere gitmek istemiyorum. Şenol hocayla beraber iyi bir ivme yakaladık. Şu an sadece Beşiktaş’ın başarısına kilitlendim” diyerek transfer söylentilerine son noktayı koydu.

‘Benim için onur’

Siyah-Beyazlılar’daki başarılı görüntüsünün ardından Türkiye Milli Takımı’nın değişilmez isimleri arasına giren Oğuzhan, “Ay-Yıldızlı formayı giymek benim için büyük bir onur. Önce Beşiktaş’la kupa kaldırıp ardından Euro 2016’da da benzer bir sevinci yaşamanın hayalini kuruyorum. Ekip olarak oldukça kaliteli isimlere sahibiz. Umarım yer aldığım 2 takımda da oldukça başarılı olurum” ifadelerini kullandı.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap