SON DAKİKA



Haber > Spor > Saray’a çıkarma

Saray’a çıkarma

10 Şubat 2016 Çarşamba - 10:21




Bordo-Mavili yönetim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret ederken, Başkan Usta kendisine 53 numaralı Trabzonspor forması hediye ett





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen buluşmada Usta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a adının yazılı olduğu 53 numaralı Trabzonspor forması hediye etti. Önceki gün gerçekleştirilen ziyaret Güvenlik Toplantısı nedeniyle kısa sürdü. Buluşmada Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, başkan seçildiği 6 Aralık 2015 tarihinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine gönderdiği tebrik telgrafı nedeniyle Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Kulübün son durumu ve Akyazı Stadı'ndaki ilerleme hakkında Başkan Usta'dan bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bordo-Mavili kulübe başarı diledi.

Soylu ve Albayrak da ziyaret edildi

Başkan Muharrem Usta ve beraberindeki yöneticiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı da makamlarında ziyaret ettiler. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap