SON DAKİKA



Haber > Spor > Savunmada sıkıntı var!

Savunmada sıkıntı var!

07 Mayıs 2016 Cumartesi - 15:00




Süper Lig'in 32'nci haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da savunma sıkıntısı yaşanıyor.





Stoper mevkiinin değişmez oyunculardan Mustafa Yumlu'nun sakatlığının tam düzelmemesi ve takımla yeteri sayıda çalışma imkanı bulamaması nedeniyle Çaykur Rizespor karşısında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Bordo mavililerde devre arasında 1461 Trabzon'dan transfer edilen ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ancak antrenmanda sakatlanarak sahalardan uzak kalan Akakpo da tam anlamıyla iyileşmedi ve Rize ekibi karşısında yer almayacak. Eskişehirspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Aykut da yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Kadro dışı bırakıldıktan sonra önceki gün affedilen Cavanda'nın kadroda yer alıp almayacağı ise henüz belirsiziğini koruyor. Bu tablo, Çaykur Rizespor karşısına savunmadaki önemli oyuncularından yoksun çıkacak olan Teknik Direktör Hami Mandıralı'yı düşündürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap