SON DAKİKA



Haber > Spor > Sebat Gençlik’e yakışır bi sezon geçireceğiz

Sebat Gençlik’e yakışır bi sezon geçireceğiz

27 Ağustos 2023 Pazar - 15:54




“Hazırlık maçlarımızın hepsini galibiyetle sonlandırdık. Bu güzel futbolu lige de yansıtıp taraftarlarımızı mutlu edeceğimizden eminim”





SEBAT Gençlik Spor Başkanı Cemil Kalkışım yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Kalkışım;” Süper Lig ayarında çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarımızın hepsini galibiyetle sonlandırdık. Bu güzel futbolu lige de yansıtıp taraftarlarımızı mutlu edeceğimizden eminim” dedi.
EKİP olarak güzel bir uyum yakaladıklarını söyleyen  Kalkışım; “ Genç ve dinamik bir hocamız, ekibimiz var. Ekip olarak güzel bir ruh yakaladık. Şimdi bunu seyircimiz ve şehir ile bütüşletirmek istiyoruz. Güzel bir stadyumda oynayacağız. İnşallah Sebat Gençlikspor’un adına yakışan bir futbol ile başarılı bir sezon geçireceğiz” diye konuştu.

Trabzonspor’a Teşekkür ederim

TRABZONSPOR’A teşekkür eden Cemil Kakışım; “ Bu arada takımımızın oluşmasında çok büyük desteği olan Trabzonspor kulübüne ve başkanı Ertuğrul Doğan’a teşekkür ediyorum. Trabzonspor’dan almış olduğumuz sporcular ile gücümüze güç katmış olduk” dedi.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap