SON DAKİKA



Haber > Spor > Sebat Gençlik’in hedefi şampiyonluk

Sebat Gençlik’in hedefi şampiyonluk

26 Temmuz 2024 Cuma - 17:24




Sebat Gençlik Başkanı Cemil Kalkışım, Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu.





TFF 3. Lig 4. Grup’ta yer alan Sebat Gençlik, yeni sezonu iple çekiyor. Önemli isimleri renklerine bağlayan kırmızı beyazlı ekipte kulüp başkanı Cemil Kalkışım, çalışmalar hakkında Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Kalkışım, “Güzel bir kadro yapacağız, tabi ki zirveye oynayacağız, şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Geçen yıl 2. Lig’in kapısından döndük. Sezonu ikinci sırada bitirip play-off yarı finaline kalmamıza rağmen hedefe varamadık. Üzüldük, kırıldık ama yıkılmadık. Durmak yok, yola devam” diye konuştu.

Yeni sezonun çok farklı olacağına işaret eden Başkan Kalkışım, “Yenilenen kadromuzla birlikte bu sezon hedefe varmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni sezon çok farklı olacak. İzleyenlere keyif veren bir futbol oynayacağız. Ona göre kadromuzu yapmaya çalışıyoruz. Tribünleri dolduran, her daim yanımızda olan taraftarımızı mutlu edeceğiz. Hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. İstenen her mevkiye takviye yapacağız. Transferimizi büyük oranda tamamladık diyebilirim” dedi.

Trabzonspor’a teşekkür

TRABZONSPOR Kulübü’ne ayrı bir parantez açan Kalkışım, “Trabzonspor ile anlaşmamızdan dolayı onlardan 3-4 oyuncu aldık. 2-3 tane daha alabiliriz. Trabzonspor’un maddi ve manevi çok büyük desteklerini görüyoruz. Ertuğrul Doğan ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Hazırlıklar bugün başlıyor

YENİ sezon hazırlıkları kapsamında bugün Akyazı’da sahaya indi. Ortahisar Yavuz Selim Sahası’nda, teknik direktör Adem Çak nezaretinde yapılan ilk idman saat 18.00’da gerçekleşti. İki hafta burada çalışacak olan Trabzon ekibi, daha sonra ikinci etap çalışmaları için Erzurum’a gidecek.


İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap