SON DAKİKA



Haber > Spor > Serdar ışık saçıyor

Serdar ışık saçıyor

11 Temmuz 2015 Cumartesi - 09:54




Geçen sezon beklentileri karşılayamayan yetenekli futbolcu takımda kalmak için canla başla çalışıyor. Serdar Teknik Direktör Şota’nın yavaş yavaş gözü





Trabzonspor’da Serdar Gürler fırtınası esiyor. İdmanlardaki hırsı ile göz dolduran yetenekli futbolcu, hazırlık maçındaki görüntüsüyle gitmeye niyetinin olmadığını gösteriyor. Teknik Direktör Şota Arveladze’nin de gözüne girmeye başlayan Serdar Gürler, “Ben Trabzon’u seviyorum. Burada kalmak için daha çok çalışacağım ve bordo-mavili formaya hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Tabii ki bu konuda son karar hocama ait” diye konuştu. Bordo-Mavili takımda kendini göstermek için bir fırsat istediğini dile getiren Serdar Gürler, “Geçmişe takılıp kalmıyorum. Trabzonspor’a yeni transfer olmuş gibi kendimi hissediyorum. Ben sadece bir şans istiyorum. Çünkü kendimi iyi hissediyorum ve bu takımın önemli bir parçası olacağıma inanıyorum. Zamanla bunu herkes görecek” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap