SON DAKİKA



Haber > Spor > Sıfırdan başlıyoruz!

Sıfırdan başlıyoruz!

17 Eylül 2016 Cumartesi - 09:49




Süper Lig’e 2-0’lık Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan ancak daha sonra Gaziantep ve Osmanlı’ya kaybeden Trabzonspor’un teknik direktörü Ersun Yanal, Al





Deneyimli teknik adam, artık puan kaybına kesinlikle tahammüllerini olmadığını belirterek, “Alanyaspor karşılaşması bizim çıkış maçımız olacak. Her şeye yeniden başlayacağımız bir müsabaka oynayacağız. Panik ve stres yok. Normal oyunumuzu oynayarak 3 puanı biz kazanacağız. Futbolcularımla yaptığım konuşmada üç puan sözünü aldım. Onlar da iki hafta üst üste maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorlar. Yöneticilerimizin ve taraftarlarımızın morallerinin bozuk olduğunu biliyorlar. Bu sorumluluk çerçevesinde ilk deplasman galibiyetini alarak her şeye sıfırdan başlayacağız” dedi.

 ‘ÜÇ PUAN BİZİM OLACAK’

 Yanal, şöyle devam etti: “Bu takım maç kazandıkça büyüyecektir. Henüz daha 3 maçtır bir arada resmi müsabakalara çıkan oyuncularımız var. Dolayısıyla sorunlar yaşıyoruz. Oyun mantalitemizi yerleştirme sürecindeyiz. Alanyaspor’a gelince, rakibimiz ligin yeni ekibi. İlk kez Trabzonspor’a karşı oynayacaklar ve kazanarak vitrine çıkmayı hedefleyeceklerdir. Bu yüzden zorlu bir müsabaka bizi bekliyor ama üç puan mutlaka bizim olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap