SON DAKİKA



Haber > Spor > Şimdi sıra taraftarda

Şimdi sıra taraftarda

01 Şubat 2016 Pazartesi - 08:23




Basın sorumlusu Asım Örem, zor dönemde yönetim olarak hem maddi hem de sportif önemli adımlar attıklarını hatırlattı ve ekledi: "Kentimizin de yanımız





Trabzonspor Basın Sorumlusu Asım Örem, ara transferde attıkları adımları hatırlattı, sıranın artık taraftarlara geldiğinin altını çizdi.
Bordo-Mavililer’in yöneticisi Örem özetle şöyle konuştu: “Sanırım sıkışık zamanlarda aldığımız oyuncular, kadromuzdaki rotasyon ve en önemlisi de ekonomik olarak sağladığımız kazanç, taraftarlarımızın takdirini kazanmıştır. Bu konularda çok ciddi övgüler alıyoruz. Bizim amacımız övgüler almak değil, Trabzonspor’un bugününü kurtarmak, geleceğini planlamak ve en sağlam temeller üzerine oturtmak. Övgüler ve alkışlar bazen geçici olabilir ama kalıcı olan bıraktığınız eserlerdir. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte en büyük amacımız bu yönde eserler bırakabilmek, uygun spor atmosferleri yaratmaktır.”

‘Onlar olmadan asla’

Örem, “Sloganlarımızda da sıkça vurguluyoruz. Biz bu yolda taraftarsız ilerlemek istemiyoruz. Sevenlerimizle Trabzon’da bir kez daha futbol-spor atmosferi oluşturmaya çalışıyoruz. Taraftarımızdan beklentimiz bizi yalnız bırakmamaları. Onlara karşı da yine elimizden gelen tüm projeleri sunduk, artık onların da     kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap